ANTALYA TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ

WEB https://tobbfenlis.meb.k12.tr
Adres : Hüsnü Karakaş Mah. 3608 Sok. No19 Kepez/Antalya eposta adresimiz// tobbfenlisesi07gmail.com
VİZYON : 21. yüzyılın gerektirdiği donanımlara sahip okulumuzda 21. Yüzyılın en iyilerini yetiştirmek. “BAŞARI TEMENNİMİZ DEĞİL GARANTİMİZDİR”
MİSYON : Eğitim öğretim etkinliklerini evrensel standartlarda yürüterek; bilgiye ulaşmayı ve bilgiyi uygulamayı amaç edinmiş, taklitçi değil yaratıcı, tüketici değil üretici, menfaatçi değil fedakar, öğrendiklerini hayatına uygulayabilen, kendine güvenen mutlu ve başarılı nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılında açılmıştır.

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08.10 - 15.30
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Klima
Servis : Antalya´nın tüm mahallelerine servis vardır.
Ulaşım : Okul Servisi ve Belediye Otobüsü (TB72, VML55A, KPZ83)
Yerleşim Yeri : Kepez İlçesinde
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri : 150
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2022 Yılı en düşük ve en yüksek yüzdelik dilimler 0,22-3,05 dir.
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2022 Yılı ilk yerleştirme sonuçlarına göre 23 TIP Fakültesi, 24 Diş Hekimliği ve Eczacılık, 48 Mühendislik ve Mimarlık, 8 Hukuk ve İktisat, 10 Fen Edebiyat ve Eğitim, 4 Veterinerlik, 7 Hemşirelik ve Ebelik, 1 Gastronomi şeklinde olmuştur. Web sitemizin haberler bölümünden ulaşabilirsiniz.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Basketbol, Voleybol, Futbol ve Masa Tenisi Branşlarında okul içi ve okul dışı turnuvalara katılım sağlanmaktadır
Bilimsel Etkinlikler : Ulusal ve uluslar arası bilimsel yarışmalara hazırlanılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Projelerimiz web sitemizin ilgili bölümünde yayınlanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Projelerimiz web sitemizin ilgili bölümünde yayınlanmaktadır.
Diğer Hususlar : Antalya´nın ve Türkiye´nin en iyi fen lisesi olmak için çalışmalarımız büyük bir gayretle sürmektedir.